sunnuntai 24. elokuuta 2014

Tunkekaa geelipussit perseeseenne

Luitte oikein. Oikea paikka tyhjäksi imetylle geelipussille on XCO-kuskin persereikä. Siitä vaan käsi bibsin sisään ja sinne se sujahtaa perserasvan liukastamaan anukseen, eikä enää tahmaa taskuja, käsiä tai bibsejä. Korkeintaan pöntön reunaa aamulla.

Ehdotan persereikää tyhjän geelipussin paikaksi, koska muuten joudun poimimaan sen geelipussin radan reunasta itse, eikä geelipussin poimiminen vastaa käsitystäni maastopyöräilijöiden yhteispelistä.

Kun reipas maastopyöräharrastaja heittää geelipussin radan reunaan, sitä ei poimi äiti tai matalapalkkatyöläinen. Sen poimii toinen reipas maastopyöräharrastaja kisan jälkeen. Ja se vitun geelipussi on tahmaisuuden sirpalepommi. Jos siihen koskee, tahma leviää koko iholle, kaikkiin asusteisiin ja repun syövereihin.

Joten parempi vaan tunkea se geelipussi perseeseen.

Aluksi se saattaa tuntua hankalalta liikkeeltä kesken kisakiireiden, mutta kannattaa harjoitella leppoisilla yhteislenkeillä. Ja mitä sitä suotta häpeilemään - kun kaikki maastopyöräilijät ovat oppineet tunkemaan geelipussin anukseensa, oivallisen käytännön aloittaneita muistetaan puhtauden, käytännöllisyyden ja maastopyöräveljeyden pioneereina.

Siispä tunkekaa se geelipussi perseeseen. Älkää heittäkö sitä radalle.

Niin ja Jukka Vastaranta sai ne olympiapisteet kuten pitikin. Sitä vartenhan me siellä oltiin.

8 kommenttia:

 1. Mä tungin omani lahkeeseen ja sieltä se löytyi kotona. En ihan yltänyt anukseen asti, mutta ehkä sitten ensi kerralla.

  VastaaPoista
 2. Rokualla eilinen ajajaporukka tuntui hallitsevan jo tekniikan. Vain kolme pussia jouduin tunkemaan omaani 25km putsausauskierroksella, ettei reppu likaannu. Sain samalla hyvää reeniä tulevia ajoja varten.

  VastaaPoista
 3. Tuo teksti on kyllä jo sitä tasoa, että ennemmin kannustaa roskaamaan kuin olemaan roskaamatta. Jotain rajaa...

  Vastustan kyllä syvästi roskaamista enkä aio roskata jatkossakaan. En kisoissa enkä missään muuallakaan.

  VastaaPoista
 4. Kai omaan blogiinsa saa kirjoittaa mitä haluaa. Asiaahan tuo on ja vaikuttaisi kuitenkin olevan myös pilke silmäkulmassa kirjoitettu.

  VastaaPoista
 5. Tottakai saa kirjoittaa, mitä haluaa. Eihän nähdäkseni kukaan ole sitä ollut kieltämässäkään. Ja varmaan saa jokainen arvostellakin jos haluaa (kunhan tekee sen asiallisesti).

  Voi olla hyvinkin kirjoitettu pilke silmäkulmassa. Minuunkaan ei kyllä tuollainen anaalihuumori uppoa millään lailla, että sikäli sama mitä on ollut silmäkulmassa kun on kirjoitettu.

  VastaaPoista
 6. Olen ammatiltani toimittaja ja puhun viikottain YLE Radio 1:ssä melko asiallisesti musiikista. Olen pahoillani että kertomatta jääneet kakkajutut purskahtavat tänne yksityisblogin puolelle. Tai oikeastaan en ole siitä lainkaan pahoillani. Jos kirjoitus ei "uppoa" kovin syvälle tai liukkaasti, minun lienee turha korostaa että yritin olla hauska.

  VastaaPoista
 7. Anonyymillä taitaa olla vain jotain kiellettyjä anaalisia haluja kun noin kiristää tämmöinen huumori. Kannattee välillä kokeilla uusia asioita niin voi maailmankuva avartua hieman. Hieno ja asiantäyteinen blogiteksti. Kiitos.

  VastaaPoista
 8. Täsmälleen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa . Tämä on hyvä blogi.terveisin se toinen niistä lukijoista.

  VastaaPoista