sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Dadcoresta bikepacking-unelmaksi

Sattumalta tuli kaksi yötä aikaa ottaa uudestaan kiinni identiteetistäni. Lähdin siis pyöräilemään ja retkeilemään. Ilvesreitti - Poronpolku - Liesjärvi.

Riisuin Marinilta dadcore-identiteetin pois ja laitoin tilalle plussakiekot ja nyssäkät. Tuli testattua paria uutuutta.

Marin Pine Mountain. Eka kertaa bikepackingia, ja plussarenkaiden edut selvisivät vasta nyt. Ei jousta mutta suodattaa niin hyvin että perse ja kädet pysyivät tuoreina. Rullaus karkeilla metsäteillä ja pehmeillä poluilla hyvä. Ei hipo mutta luo vapauden illuusion kuten pitääkin.


Balckburn Outpost -häkit. Marinin haarukassa on vain yksi reikä, mutta lisäosilla sain nämä kiinni ja tuntuivat pysyvän, vaikka optimoimista on vielä. Pitivät vakaasti paikoillaan 1,5 kilon lastin per häkki. Erittäin hyvät, kumipäällysteiset remmit.


DIY-runkolaukku. Runkolaukut on kivoja mutta velcrohässäkät ei. Onneksi Marinissa on reikiä. Nikkaroitiin tämä vaimon kanssa. Muotoon leikatut 3 mm muoviliuskat pitävät laukun ryhdikkäänä. Periaatteessa vedenpitävä, jopa useimmat saumat teipattu, mutta enpä tiedä. Pysyi paikallaan eikä hinkannut jalkoihin ja lisäsi kapasiteettia monta litraa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti