perjantai 4. toukokuuta 2018

Tähän asti tapahtunutta

Kalusto: entinen. Paitsi vanha raihnas Yeti petraantui ihmeesti kun vaihdoin voimansiirron ja keulaksi 120 mm Piken.

Treenitapa: entinen. Pienen off-seasonin ja sairastelun jälkeen Trainerroadilla vetoharjoituksia, Yetillä pitempiä ja synkempiä lenkkejä, ja nyt sulan maan aikana vähän tekniikkaa Bemarilla. Aikaa olisi enempäänkin mutta huvitusta ei, eikä palautumiskykyä. Erona että tänä vuonna en ole pystynyt kolmen viikon rytmitykseen, ja Mallorcalla kävin vain kerran.

Kunto: entinen. Vuosi sitten alkukesästä olin treenannut itseni elämäni kuntoon. Se oli virhe. Ei koskaan pitäisi harjoitella säännöllisesti, kovaa, järkevästi ja terveenä - sellaisen toistaminen on vaikeaa. Loppusyksystä se onnistui, kun olin toipunut kesän toilailuista, mutta HEL CX vei taas mehut. Trainerroadin wattien ja Eläintarhan Bianchi-cupin perusteella kunto on silti osimoilleen sama kuin vuosi sitten, mutta terävyyttä puuttuu. Toisaalta en ole vielä ajanut kroppaa kovin ahtaalle.

Into: entinen. Jaksan tuijottaa seinää vintillä. Sipoonkorpeen tekee mieli. Innosta piukeana odotan kisoja. Osaan vähän paremmin kuunnella kroppaa, mutta toisaalta olen vähän laiskempi.

Tavoitteet: entiset. Ajelen hauskimpia maastokisoja jos lastenhoito järjestyy, ja kiusaan muita nelikymppisiä minkä pystyn. Alustavasti janosin ylipitkiä matkoja, mutta sitten muistin miten hitaasti niistä palautuu ja miten paljon ne sattuvat perseeseen. Eli rypistellään sitten XCO:ta, viikkokisoja ja helppoja marttakisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti